Spreek vaardig

Effectief leren spreken - 10 doeltalen - 11 hulptalen - honderden leerdoelen

Revolutionair en krachtig leren

Voorbij spraakherkenning: we zijn in staat stemgeluid in real-time te anlyseren en te moduleren.


Luisteren en spreken

De focus ligt op het leren van mondelinge taalvaardigheden. Deze zijn de basis voor alle taaltraingen, en de basis voor communicatie. Eenvoudig in te bedden in elke vorm van taaltraing. Uitstekend geschikt voor blended-learning.


Snel resultaat

Cursisten boeken snel vooruitgang in het verwerven van mondelingen taalvaardigheden: van luisteren tot spreken. Het monitoren van vooruitgang is ongeëvenaard: van globale overzichten tot de kleinste details. Met de unieke methode wordt het leren actiever en met meer motivatie.


Toegankelijke technologie

De unieke methode biedt technologie waarmee trainingen op maat kunnen worden ingericht. De interface werkt intuïtief, inzicht in voortgang is snel te krijgen. Leerprogramma's zijn in enkele minuten aan te maken door instructeurs en docenten.

UITSPRAAK VERBETEREN

Toneling biedt mogelijkheden om in korte tijd de uitspraak te verbeteren. De trainingen bieden snelle vooruitgang in luistervaardigheden en spreekvaardigheden. Eerste resultaten zijn te verwachten na tien uur oefenen over een periode van een aantal weken. Via verschilende oefeningen, testen en motivatie tools worden leerlingen gemotiveerd om te blijven leren. Door het ervaren van de eigen progressie krijgen leerlingen een extra prikkel om de doelen te bereiken: en te communiceren in de taal naar keuze.

Trainingen sluiten aan bij de erkende kaders binnen het taalonderwijs, zoals het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). Dit maakt het mogelijk om de methodes te integreren binnen elk opleidingstraject. Voor elke gebruiker en gebruikersgroep is een eigen leertraject op maat in te richten, voor 10 doeltalen. De interface kan worden ingesteld in 11 hulptalen.

Het gebruik van gepatenteerde software van SpeedLingua maakt het mogelijk de training online op elke gewenste plek te doen. Studenten oefenen via een gebruiksvriendelijke interface en kunnen hun eigen voortgang volgen. Een eenvoudig te bedienen en intuïtieve interface biedt gebruiksgemak voor leerlingen, docenten en instructeurs. Deze is toegankelijk voor de minder ervaren computergebruiker. Leerlingen zijn tot op detailniveau te volgen.

Onze Partner

Toneling is 'powered by SpeeLingua'. Begonnen met het eerste onderzoek aan de Universiteit van Metz naar de frequenties die gebruikt worden in verschillende talen en de effecten op auditieve stimulatie. Uitgemond in een revolutionaire online leeromgeving met gepatenteerde sofware.

 

Over ons

Toneling biedt professionele oplossingen op het gebied van taalonderwijs voor iedereen. Voor leerlingen die in een eenvoudig te bedienen omgeving de taalvaardigheid willen oefenen, tot taalscholen en bedrijven die innovatieve tools zoeken voor kwalitatief hoogwaardige training.

 

Ondersteuning bij het implementeren van oplossingen om het taalonderwijs een boost te geven door toneling behoort tot de mogelijkheden. Zowel voor bestaande programma's als bij het vormgeven van nieuwe trajecten.

Contact

Eugenia Codina Miró MA

Educational consultant

telephone number +31 - (0)6 - 12 45 02 75
e-mail adress Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.